LET OP: de avondvoorstelling is bijna uitverkocht! Mogelijk zijn er nog beperkt plaatsen beschikbaar aan de deur. Voor de middagvoorstelling zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar. Als je wil komen kom dan in de middag!!!!

De talentvolle dansers van Future in Dance tonen hun skills in de meeslepende voorstelling DOME. Kom genieten van sterke, ongepolijste en zelfverzekerde dans met een ‘in your face’ attitude. Future in Dance is een Rotterdamse organisatie die jongeren met dans in hun eigen kracht brengt. Future in Dance biedt op maat gemaakte programma’s die aansluiten bij de wensen en dromen van de jongeren.

Ontmoet onze nieuwe makers Nafayah en Ibrah  
Deze autodidacte talenten presenteren een stukje van hun proces met autodidacte dansers. Ibrah ontwikkelt zijn eigen stijl en zijn dansers dansen zijn stuk genaamd ‘Underneath the dept’. Nafayah houdt zich bezig met commerciele dansvormen en ontwikkelt zichzelf dagelijks hierin. Beide maken en creëren onder begeleiding van Indirah Tauwnaar. 
 

UNDERNEATH THE DEPTHS: choreographer: Ibrah Silas Jackson Kakande
Underneath the depths reflects the truth behind the truth and living under your fears. through movements dancers tell their untold life stories by going underneath their fears in a space full of hate, shame, doubts and disappointments to finds depths in their truth.

Dancers: Ibrah Silas Jackson, Angel Felix, Armaty Tuin, Nirisne . B, Chelsey. A, Juan balde, Sirak Aregay


”talentenpresentatie Future in Dance”

Kom jij onze talenten ook supporten op 30 juni 2019 bij de talentenpresentatie in Theater Rotterdam locatie Schouwburg?

1e voorstelling 14:30 uur
2e voorstelling 19:15 uur (zo goed als uitverkocht, voor de middag nog beschikbare kaarten)

De productiegroepen Tin, MGNT, STL en Af-REE presenteren een compilatie van verschillende choreografieen die zij in het afgelopen jaar hebben geleerd en gepresenteerd. 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Shares