OSS | Wegens voorgaande successen breidt Theater De Lievekamp haar talentenjacht Guts & Glory dit theaterseizoen uit. Het worden niet één, maar twee speciale edities: the Dance Edition en the Music Edition. Op zondag 31 maart vindt de finale van de Dance Edition plaats, later dit seizoen zal de Music Edition plaatsvinden.

Ballet, streetdance, hiphop, breakdance, gardedans, volksdans, salsa, stijldans, flamenco: alle soorten dansers zijn vertegenwoordigd in deze regio. De Lievekamp wil al deze dansers graag een podium geven en organiseert dit jaar een speciale editie van de talentenjacht Guts & Glory: The Dance Edition. De hoofdprijs: een optreden in het voorprogramma van een professionele voorstelling.

Internationale jury
Een jury met professionals uit verschillende dansgenres zal bepalen welk optreden de hoofdprijs in de wacht sleept. Deze jury bestaat uit Patricia van Deutekom, professioneel danseres en docente op verschillende dansacademies, de Franse Marc Beaugendre, ex-danser van modern dansgezelschap Introdans en momenteel te zien in Holland’s Got Talent en Indirah Tauwnaar, (ex-)danseres en oprichtster van urban dansorganisatie Future in Dance. Dans jij alleen, met je beste vriend, in een kleine groep of in een crew of team? Geef je dan nu gratis op voor Guts & Glory | The Dance Edition en laat zien dat jij het beste dansoptreden van Oss en omgeving hebt. Inschrijven kan door het opsturen van een filmpje van (een gedeelte van) een optreden naar info@lievekamp.nl. De inschrijving sluit op 11 maart.

Inschrijven kan t/m 11 maart! ?? bit.ly/gutsandglory-dance

Originele artikel kan gevonden worden door te klikken op deze link

Bekijk en volg ook Instagram en Facebook van Theater Lievekamp!

Pin It on Pinterest

Shares