NIEUWSBLOG

Dansles in Delfshaven!

Dansles in Delfshaven!

Goedkope danslessen in Rotterdam Delfshaven, All Styles, Afro, hiphop, ladyhop, Urban Dance Styles.

Kom langs voor een gratis proefles, leeftijd vanaf 6 jaar.

Lees meer
Talentenjacht Guts & Glory krijgt twee edities

Talentenjacht Guts & Glory krijgt twee edities

Wegens voorgaande successen breidt Theater De Lievekamp haar talentenjacht Guts & Glory dit theaterseizoen uit. Het worden niet één, maar twee speciale edities: the Dance Edition en the Music Edition. Op zondag 31 maart vindt de finale van de Dance Edition plaats. Ballet, streetdance, hiphop, breakdance, gardedans, volksdans, salsa, stijldans, flamenco: alle soorten dansers zijn vertegenwoordigd. De hoofdprijs: een optreden in het voorprogramma van een professionele voorstelling.

Inschrijven kan t/m 11 maart! ?? bit.ly/gutsandglory-dance

Lees meer
Bij Future in Dance zijn we gek op Kerst  en Oudjaars verhalen…

Bij Future in Dance zijn we gek op Kerst  en Oudjaars verhalen…

maar wanneer onze situatie ineens gaat lijken op het sprookje van Hans Christians Andersen, het meisje met de zwavelstokjes, zijn wij niet blij.

Vanaf januari 2019 hebben wij geen huisvesting meer omdat wij uit onze ruimte op de Keileweg zijn gezet. Het pand waar wij zaten werd door de gemeente om veiligheidsreden gesloten. En dan sta je ineens met je dansschool en alles waar we de afgelopen jaren zo hard voor hebben gewerkt vlak voor de feestdagen op straat.

Lees meer
1STAGE! | Het dance event dat barrieres doorbreekt

1STAGE! | Het dance event dat barrieres doorbreekt

!STAGE | HET DANCE EVENT DAT BARRIERES DOORBREEKT!
Een dag in het teken van grootstedelijke kunst in zijn puurste vorm. We starten met dansworkshops en een UrbanMarket. De hele dag lang zijn er verschillende battles en we sluiten af met een avondvullende dans-showcase. Verwacht regionale, nationale en internationale artiesten op het gebied van urban, tribal dance en afro. De UrbanMarket brengt Food, Fun, Fashion, Art, Artists & Atmosphere. 1STAGE! is een event van Future in Dance met als doel diversiteit creëren, culturen combineren en barrières doorbreken.

Buy your tickets online! Lees meer
Its On! 2018

Its On! 2018

HET ALL STYLES BATTLE FESTIJN OP HET SCHOUWBURGPLEIN!
De gehele dag kunt u genieten van internationaal danstalent die meedoen aan battles en optredens. DJ Cut Nice en DJ Lucas Benjamin begeleiden het festijn met geweldige tracks die de afgelopen eeuw aan muziek bekleden. Iedere danser of dansgroep kiest welke dj hem of haar bij zal staan tijdens de battles. De strijd zal niet alleen losbarsten tussen de dansers maar ook tussen de dj’s en hun muziekstijlen. Wees erbij en maak een onvergetelijke dag mee!

Check out our new website for 1STAGE !!!!
https://www.its1stage.com

Lees meer
COMMUNICATIE STAGES

COMMUNICATIE STAGES

Stichting Future in Dance is op zoek naar stagiairs op het gebied van Communicatie. Ben je geïnteresseerd in deze stage en voldoe je aan het profiel? Stuur dan je cv met motivatiebrief naar info@futureindance.com ter attentie van Indirah Tauwnaar.

Lees meer
Encore by Raex

Encore by Raex

Op 13 januari 2018 staat Future in Dance op het podium in de Rotterdamse Schouwburg. Raex danst die avond de voorstelling Encore!

Voor kaartverkoop klik op Tickets!

DE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT!
ER ZIJN HELAAS GEEN KAARTEN MEER VERKRIJGBAAR!

Lees meer
New Skills & It’s On! 23-09-2017

New Skills & It’s On! 23-09-2017

Het Familie event waar: • Je "big games" kan spelen; • Je kan meedoen met of kan kijken naar de dans battles; • Je kan meedoen aan urban sports/dans/theater workshops; • Je verschillende acts/shows van uiteenlopende artiesten kan zien; • Je kunt genieten van songs van...

Lees meer
Vraag aan óns hoe je jongeren bij cultuur betrekt

Vraag aan óns hoe je jongeren bij cultuur betrekt

Ik heb het gevoel dat niet iedereen begrijpt wat we aan het doen zijn”, zegt Indirah Tauwnaar van Future in Dance. ,,Terwijl we al dertien jaar bezig zijn. Wij maken op maat gemaakte theater- en dansprogramma’s voor kwetsbare jongeren in Rotterdam. Tot nu toe kwamen ze bij ons terecht op auditiebasis. Nu willen we het openstellen voor iedereen die affiniteit heeft met dans of theater. Daarvoor hebben we geld nodig. En we zijn op zoek naar een locatie…

Lees meer
Black Out

Black Out

De talenten van Future in Dance hebben het hele seizoen hard getraind en gaan weer een spetterende show geven op zondag 11 juni in Theater Zuidplein, genaamd “Black out”

De talenten laten in samenwerking met verschillende choreografen; Eriksson Dos Santos Gigi Samafu Gwensley Paula Nene Wilson Asther Mejia-Tauwnaar en natuurlijk onze artistiek leider Indirah Tauwnaar-Duarte dans, zang en theater zien.

Lees meer
Cültüra Lecture and Workshop

Cültüra Lecture and Workshop

WAACKING HIPHOP FUNKY JAZZ MIXTURE

15th of May!

Cültüra Lecture and Workshop.

Location: Kruisplein 26 Rotterdam
Lecture: 19:00 – 20:00
Workshop: 20:00 – 21:30

Workshop 10,00
Workshop and lecture 15,00

Buy your tickets online now!

Lees meer
IT’S ON! Battles & Workshops

IT’S ON! Battles & Workshops

Alweer de 3e editie van het evenement IT’S ON! Dit jaar niet 1 dag, maar 2 dagen!

Zaterdag 1 oktober @ Schouwburgplein:
12:00-14:00 uur – Kids battle, winner gets € 150,00
14:00-16:30 uur – Adult 1 on 1 battle, winner gets € 1.000,00
16:30-19:00 uur – Crew battle, winner gets € 1.000,00

Zondag 2 oktober @Codarts
12:00-16:00 uur – 4 Afro workshops van docenten: Antoinette, Gigi&Patrick, Reis en Denatora!
Zondag 2 oktober @ Schouwburgplein:
16:00-18:00 uur – Afro dance battle, winner gets € 200,00

Lees meer
AF-REE CREW!

AF-REE CREW!

En hier zijn we dan met onze nieuwe crew Af-REE! Check us! Book us! Like us! Share us! Meer info nodig of boeken? Klik op contact Choreo:Indirah Tauwnaar-Duarte Routines: Gigi Samafu Patrick Mascarenhas Moniz & Indirah Tauwnaar-Duarte Make-up: Rashida Willems...

Lees meer
Binnenkort bij jou op school?

Binnenkort bij jou op school?

Boys & Girls edition 2017

Future in Dance wil jongeren graag op een grensverleggende manier in aanraking laten komen met theater en workshops. Zo willen wij bijdragen aan een culturele, creatieve en verdraagzame omgang. Om zo goed mogelijk tot deze kernpunten te komen presenteren wij ons programma “Boys & Girls Edition”.

Lees meer
SKVR Theaterzaal Zondag 19 juni!

SKVR Theaterzaal Zondag 19 juni!

Lieve Vrienden, Familie en Kennissen, in het afgelopen jaar hebben jullie misschien niet veel van ons gehoord. Ondanks het drukke jaar (met voornamelijk schrijfwerk) willen wij onze leden toch de kans geven om zich te presenteren. Daarom bent u op zondag 19 juni...

Lees meer
Interview Indirah tijdens De Dansweek

Interview Indirah tijdens De Dansweek

Op zondag 15 mei werd De Dansweek in de Rotterdamse Schouwburg spectaculair afgesloten door Rotterdam Danst met o.a. Conny Janssen Danst, Scapino Ballet Rotterdam, Future in Dance, BackBone/Alida Dors en nog veel meer dans uit Rotterdam.       De gehele...

Lees meer

Pin It on Pinterest

Shares