Future in Dance wil een nieuwe danscommunity met street credibility realiseren. Cruciaal voor al deze ontwikkelingen is de locatie. Het is de plek waar FID binnen de buurtgemeenschap een veilige, artistiek volwaardige, cultureel-kunstzinnige, maar ook sociaal-maatschappelijke functie kan vervullen.

Onderteken deze petitie

en klik op https://futureindanceincultuurplan.petities.nl/

1519813_10206551205395779_798132196230261619_o

 

Petitie

Wij

Jongeren, kinderen, ouders, dansers, jonge makers, choreografen, docenten en dansliefhebbers

constateren

dat wij er horen te zijn! De doelstelling van ‘Future in Dance’ heeft zich in de afgelopen elf jaar vertaald in een persoonlijke lesstrategie, waarin talentontwikkeling centraal is komen te staan. De unieke leermethode die hieruit voortvloeit heeft geresulteerd in op maat gemaakte dansprogramma’s. De slogan van FID is: Dream.Chase.Become. FID onderscheidt zich door de unieke persoonlijke werkwijze en is daarom meer dan slechts een dansschool.

en verzoeken

opname in het Rotterdamse Cultuurplan 2017-2020. In de elf jaar van haar bestaan heeft ‘Future in Dance’ zich bewezen als een unieke organisatie met een stedelijke functie. FID is een motivator geweest voor jongeren die mogelijk een ander pad waren ingeslagen als ze geen kennis hadden gemaakt met ons programma. Er zijn al meer dan 60 jongeren door FID begeleid naar een professionele carrière als Urban danser.

Zie ook deze links waarin we in het nieuws zijn:
https://www.futureindance.com/fid-genoemd-in-artikel-in-ad-toeristentaks-moet-naar-cultuursector/
https://www.futureindance.com/fid-genoemd-in-column-van-willem-sonneveld/

‘Pex Langenberg ontpopt zich tot een Robin Hood from hell’

Facebook Posts

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#4) Application request limit reached
Type: OAuthException
Code: 4
Please refer to our Error Message Reference.

Pin It on Pinterest

Shares