Op 13 januari 2018 staat Future in Dance op het podium in de Rotterdamse Schouwburg. Raex danst die avond de voorstelling Encore!


Deze nieuwe voorstelling van Future in Dance staat in het teken van Tribalism Semantics – de danstaal die uit de door Future in Dance ontwikkelde methodiek voortkomt.Ieder individu communiceert op zijn of haar manier. Zo ook in de dans. Dit gegeven wordt ingezet als een verrijking en als bron van inspiratie bij het gezamenlijk ontwikkelen van bewegingen Een belangrijk uitgangspunt van Tribalism Semantics is dat dans vanuit de roots (/je ziel / je binnenste?) komt en niet van aangeleerde technieken.

 

Dans is een kunstvorm die in bijna alle culturen voorkomt en kent vele stijlen en vele (culturele) invloeden. Tribalism Semantics staat voor het ontdekken en met elkaar delen van dans die vanuit onszelf komt en die bovenal toont hoe wij dans ervaren in plaats van wat wij er allemaal mee kunnen. Raex zal met deze voorstelling bewijzen dat niet-westerse dans in de grote en professionele theaters thuishoort, net als de geliefde westerse dansvormen! Encore toont u een geheel, bestaand uit individuen. Zo wordt deze voorstelling een geleefde ervaring voor zowel de dansers als het publiek op een bepaalde plaats op een bepaald moment.

Het nieuwe gezelschap Raex is recent samengesteld, niet zo zeer op basis van hun kunnen, maar op basis van hun zijn. Indirah Tauwnaar verzorgt de choreografie waarin zij de negen dansers en de toekomst toont. De dansers van Raex inmiddels vol passie aan het repeteren en zien jullie graag op 13 januari 2018 in de zaal van de Rotterdamse Schouwburg.

 

Voor kaartverkoop  klik op Tickets!

ER ZIJN HELAAS GEEN KAARTEN MEER VERKRIJGBAAR!
DE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT!!!

 

Het is onze intentie om met deze voorstelling op tour te gaan. Geïnteresseerden kunnen hierover contact met ons opnemen.

Pin It on Pinterest

Shares